Hertha Berlin skal svare igen på skuffende nederlag i fredags-duel mod Bochum

Både Hertha Berlin og Bochum går ind til kampen den kommende fredag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Olympiastadion.

Hertha Berlin lægger beslag på placeringen som nummer 13 i 1. Bundesliga med 22 point for deres første 20 kampe. Differencen til Bochum er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 20 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Hertha Berlin, som kan overhale Bochum i stillingen den kommende fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Olympiastadion.

Når det kommer til mål, er Hertha Berlin ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Bochum ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hertha Berlin v Bochum.

 • Hertha Berlin scorede i deres seneste 15 hjemmekampe
 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
 • Hertha Berlin har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Bochum tabte 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Bochum i 13 af de seneste 15 udekampe
 • Bochum har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Bochum har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Hertha Berlin har har ikke tabt i 15 af 17 seneste kampe mod Bochum
 • Hertha Berlin har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Bochum
 • I de seneste 3 Hertha Berlin hjemmekampe mod Bochum var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Hertha Berlin hjemmekampe mod Bochum var summen af mål under 3.5
 • I 11 ud af 13 seneste Hertha Berlin kampe mod Bochum var antallet af mål over 1.5

Form Hertha Berlin mod Bochum

Hertha Berlin drømmer om at stoppe ringe stime.

Hertha Berlin har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Wolfsburg, hvorefter de mod Union Berlin tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Bayern München, der vandt 4-1.

Bochum drømmer om mere.

Bochum har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Mainz 05 gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Mainz 05, inden de senest spillede 2-2 mod FC Koln.

Hertha Berlin v Bochum Indbyrdes historik

Hertha Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i September 2021 i 1. Bundesliga. Hertha Berlin går ind til opgøret med en historik mod Bochum, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Hertha Berlin og Bochum var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hertha Berlin og Bochum hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Olympiastadion i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Marco Richter. Han har vist flaget for Hertha Berlin med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Bochum har til gengæld forhåbninger om, at Sebastian Polter kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.