Hertha Berlin mod Hoffenheim i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Hertha Berlin og Hoffenheim, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 1. Bundesliga på Olympiastadion den kommende lørdag.

Hertha Berlin ligger nummer 17 i stillingen med 23 point efter at have afviklet 26 kampe. 21 point efter, som nummer 5, finder man Hoffenheim placering efter 26 kampe.

Hoffenheim er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 1. Bundesliga, når de skal op imod Hertha Berlin på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Hertha Berlin ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 27 mål imod, et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hoffenheim vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hertha Berlin v Hoffenheim.

 • I 15 af de seneste 17 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
 • Hertha Berlin scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
 • Hertha Berlin har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Hertha Berlin i 16 af de seneste 18 kampe
 • Hertha Berlin tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Hoffenheim i 12 af de seneste 14 kampe
 • Hoffenheim vandt deres seneste 4 kampe
 • Hoffenheim har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Hertha Berlin har scoret imod i 19 af de senest 21 kampe mod Hoffenheim
 • Hertha Berlin har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod Hoffenheim
 • Hertha Berlin har tabte i 5 af 6 seneste kampe mod Hoffenheim
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet mod Hoffenheim har begge hold scoret
 • I 7 ud af 9 seneste Hertha Berlin kampe mod Hoffenheim var antallet af mål under 3.5

Form Hertha Berlin mod Hoffenheim

Hertha Berlin er desperate efter point.

Hertha Berlin har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Freiburg, før Eintracht satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod B. M’gladbach, der satte sig igennem med 2-0.

Hoffenheim fortsætter pointhøsten.

Hoffenheim er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 0-1 over VfB Stuttgart samt FC Koln. Serien blev dog bremset mod Bayern München i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Hertha Berlin v Hoffenheim Indbyrdes historik

Hoffenheim havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Hertha Berlin møder Hoffenheim med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Hertha Berlin og Hoffenheim var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Hertha Berlin og Hoffenheim ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Olympiastadion.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Stevan Jovetic. Han har vist flaget for Hertha Berlin med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Hoffenheim har til gengæld forhåbninger om, at Christoph Baumgartner kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.