Hertha Berlin mod RB Leipzig i 1. Bundesliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Hertha Berlin den kommende søndag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til RB Leipzig vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 14 i stillingen har Hertha Berlin samlet 23 point efter 22 kampe. På 34 point befinder RB Leipzig sig rangeret som nummer 4 for 22 afviklede kampe.

RB Leipzig er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Hertha Berlin, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Hertha Berlin ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hertha Berlin v RB Leipzig.

 • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
 • Hertha Berlin scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
 • Hertha Berlin har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Hertha Berlin i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Hertha Berlin tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • RB Leipzig vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I de seneste 10 Hertha Berlin kampe mod RB Leipzig var summen af mål over 2.5
 • Hertha Berlin har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig
 • Hertha Berlin har tabte i 9 af 11 seneste kampe mod RB Leipzig
 • Hertha Berlin har har ikke vundet i 10 af 11 seneste kampe mod RB Leipzig
 • I de seneste 11 Hertha Berlin kampe mod RB Leipzig var summen af mål over 1.5

Form Hertha Berlin mod RB Leipzig

Hertha Berlin fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Hertha Berlin i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-1 af Bayern München, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Bochum. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Greuther Fuerth, som satte sig igennem med 2-1.

RB Leipzig i fantastisk form.

RB Leipzig har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolfsburg med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Bayern München. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over FC Koln.

Med RB Leipzig i rigtig god form i de senere uger, hvor Hertha Berlin ikke har leveret overbevisende, er et spil på RB Leipzig det oplagte valg. Bookmakerne giver Hertha Berlin 16% chance for at tage tre point mod RB Leipzig. Det svarer til, at man får 6.10 på oddset for sejr til Hertha Berlin, mens uafgjort giver 3.80 gange igen. En væddemål på en udesejr til RB Leipzig betaler dig pengene 1.60 gange igen på oddset.

Hertha Berlin v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig blæste fuldstændig Hertha Berlin omkuld med sejre på 6-0 og 3-0 i deres seneste møder i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Hertha Berlin som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 6.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hertha Berlin16% chance for at banke RB Leipzig. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod RB Leipzig udbetaler 1.60 i gevinst på oddset for en sejr. Hertha Berlin møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 10 gange i de seneste 10 kampe mellem Hertha Berlin og RB Leipzig. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hertha Berlin og RB Leipzig hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Olympiastadion i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Marco Richter når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Hertha Berlin, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Christopher Nkunku har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for RB Leipzig, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 11 mål.