Berlin på den anden ende

Der er opgør mellem “storebror” og “lillebror” i Berlin fredag aften i rundens første kamp i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er så bare hvem, der er hvem? Hertha Berlin byder velkommen på Olympiastadion og kan spilles til 2.33 på oddset for en sejr. Union Berlin kan man få 2.90 for på oddset til en udesejr.

Hertha Berlin er selvfølgelig traditionelt byens største klub, og derfor var det også vigtigt for dem, at de i sidste sæson lige præcis fik skrabet sig foran Union i slutstillingen. 41 point sluttede begge på, så det var udelukkende på bedre målforskel, at de beholdt førerpositionen i byen.

Det kan dog blive umådeligt vanskeligt at knokle sig foran bysbørnene i denne sæson, efter Union har åbnet sæsonen i fantastisk stil. Det har løftet niveauet utroligt, at få tilført Max Kruse i truppen. Han giver en masse til et hold som Union, der allerede har samlet dobbelt så mange point som Hertha.

De vandt deres respektive hjemmekampe imod hinanden i sidste sæson, men i Unions nuværende form tør vi ikke byde ind på hjemmesejr. Vi tør dog heller ikke bevæge os ud i en satsning på to-tallet, for Hertha vil være ekstremt opsatte på ikke at tabe Union helt af syne i tabellen. Unions fire udekampe i denne sæson havde mål af begge parter. Den vej går vi igen.

Flere interessante tips