Hertha Berlin mod Union Berlin i 1. Bundesliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 17 i stillingen har Hertha Berlin samlet 26 point efter 28 kampe. På 41 point befinder Union Berlin sig rangeret som nummer 7 for 28 afviklede kampe.

Hertha Berlin har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Union Berlin i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Hertha Berlin ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hertha Berlin v Union Berlin.

  • Hertha Berlin scorede i deres seneste 19 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
  • Hertha Berlin har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Hertha Berlin tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Union Berlin har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Union Berlin ikke scoret i deres seneste 4 udekampe
  • Hertha Berlin har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Union Berlin
  • Hertha Berlin har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Union Berlin

Form Hertha Berlin mod Union Berlin

Hertha Berlin håber på frisk start.

Hertha Berlin har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod B. M’gladbach tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-0 over Hoffenheim. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Bayer Leverkusen.

Union Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Union Berlin har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med VfB Stuttgart sluttede 1-1, hvorpå et 4-0 nederlag mod Bayern München fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Koln blev nedlagt med 1-0.

Hertha Berlin v Union Berlin Indbyrdes historik

Union Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i November 2021 i 1. Bundesliga. Hertha Berlin går ind til opgøret med en historik mod Union Berlin, der siger 2-1-2 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 5 kampe mellem Hertha Berlin og Union Berlin kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Hertha Berlin og Union Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Olympiastadion.

Hertha Berlin mod Union Berlin – Hold øje med…

Taiwo Awoniyi har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 3kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Union Berlin krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Hertha Berlin på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Taiwo Awoniyi på oddset til komme på tavlen igen.