Hillerød Fodbold mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AC Horsens kommer til Right To Dream Park til et opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag, håber Hillerød Fodbold at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hillerød Fodbold har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens AC Horsens præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold har vundet 11 sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

AC Horsens har indtil videre præsteret 12 sejre og seks uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga. AC Horsens tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Hillerød Fodbold scorede i 12 af deres seneste 14 kampe i Nordicbet Liga
  • I 5 af de seneste 6 kampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk i Nordicbet Liga ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens har i vandt 5 af de seneste 7 kampe i Nordicbet Liga ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 7 AC Horsens kampe , har summen af mål været under 2.5

Form Hillerød Fodbold mod AC Horsens

Hillerød Fodbold er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod HB Køge, før de bankede FC Helsingør med 3-2. Senest blev Næstved BK nedlagt i en 1-3 sejr. Hillerød Fodbold vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også syv ind.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-0 over FC Helsingør samt Næstved BK. Serien blev dog bremset mod B.93 i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Hillerød Fodbold opnåede en sejre og fem point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig en point og nul sejre. De indkasserede 21 mål, mens de selv scorede fem gange.

Hillerød Fodbold vs AC Horsens – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod AC Horsens – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Right To Dream Park den 5 april 2024. Hillerød Fodbold vandt en af deres seneste tre kampe mod AC Horsens, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Hillerød Fodbold og AC Horsens.

Hillerød Fodbold mod AC Horsens Spiltips

Marinus ‘Mini’ Larsen virker til at være i anstændig form for AC Horsens, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hillerød Fodbold, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sebastian Pingel, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Hillerød Fodbold høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Hillerød Fodbold på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på en mål, mens AC Horsens snittede 0.66 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Hillerød Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.