Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra FC Fredericia kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Hillerød Fodbold er nummer 8 i tabellen med 12 point efter 12 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 3 med 23 point efter 12 kampe.

Jagten på top seks for Hillerød Fodbold kan blive til virkelighed, hvis de besejrer FC Fredericia på på fredag, hvilket lover en spændende kamp.

Hillerød Fodbold har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

FC Fredericia har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 19 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Hillerød Fodbold er noteret for tre sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Fredericia kigger på syv sejre, samt to uafgjorte såvel som tre nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Form Hillerød Fodbold mod FC Fredericia

Hillerød Fodbold ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Næstved BK. Herefter var de oppe imod AC Horsens i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod B.93, som blev nedlagt med 0-3. Hillerød Fodbold var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig otte.

I deres seneste tre kampe formåede FC Fredericia først at banke AaB med 2-3. Herefter nedlagde de også Næstved BK med 4-1, inden stimen stoppede mod Sønderjyske Fodbold, der vandt en 1-2 sejr. FC Fredericia formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede seks og scorede 12 mål.

Hillerød Fodbold har opnået fire point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt en kampe med en score på syv mål for og 11 imod. FC Fredericia scorede otte mål og lukkede ti ind i deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem tre sejre og ni point.

Hillerød Fodbold vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Hillerød Fodbold stod overfor FC Fredericia. Det sluttede 3-2 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Hillerød Fodbold vandt to af deres seneste fem kampe mod FC Fredericia, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Hillerød Fodbold og FC Fredericia.

Hillerød Fodbold mod FC Fredericia Spiltips

Hillerød Fodbold vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra FC Fredericia vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter på fredag. Det gav kun gevinst i to af de seneste 10 hjemmekampe for Hillerød Fodbold. Begge hold fandt vej til netmaskerne i fem af FC Fredericia’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens FC Fredericia snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.