Hillerød Fodbold mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra FC Helsingør kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Hillerød Fodbold jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 37 point på deres første 28 kampe. FC Helsingør er i hælene på dem med 16 point efter 28 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

Hillerød Fodbold oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Hillerød Fodbold præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hvad målscoring angår, er FC Helsingør ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Hillerød Fodbold er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør har indtil videre præsteret to sejre og ti uafgjorte samt 16 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold uafgjort deres seneste 4 kampe
  • Hillerød Fodbold uafgjort deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 26 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 19 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 18 udekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 26 af de seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 24 af de seneste 26 kampe i Nordicbet Liga

Form Hillerød Fodbold mod FC Helsingør

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Hillerød Fodbold på udkig efter en sejr. Mod HB Køge spillede de 1-1, før de også delte point med Næstved BK i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod HB Køge. Hillerød Fodbold vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 11 og lukkede otte mål ind.

Det er ikke helt skidt for FC Helsingør, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod AC Horsens, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod HB Køge, før de desværre tabte med 0-1 til AC Horsens. FC Helsingør vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv syv.

Hillerød Fodbold opnåede fem point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med ti mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Helsingør sig fem point og nul sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede ti gange.

Hillerød Fodbold vs FC Helsingør – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Hverken Hillerød Fodbold eller FC Helsingør formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Hillerød Fodbold vandt to af deres foregående syv kampe mod FC Helsingør, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hillerød Fodbold og FC Helsingør blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Hillerød Fodbold og FC Helsingør.

Hillerød Fodbold mod FC Helsingør Spiltips

Jacob Schoop virker til at være i anstændig form for FC Helsingør, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hillerød Fodbold, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sebastian Pingel, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Hillerød Fodbold vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Hillerød Fodbold på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens FC Helsingør snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.