Hillerød Fodbold mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK rejser på mandag til et neutralt sted for at møde Hillerød Fodbold i en Nordicbet Liga kamp.

Hillerød Fodbold er nummer 8 i tabellen med 16 point efter 14 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 12 med otte point efter 14 kampe.

Eftersom Hillerød Fodbold står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Næstved BK på den kommende mandag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Hillerød Fodbold har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Næstved BK præsterede et “clean sheet”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Næstved BK kigger på en sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 8 af de seneste 10 kampe
  • 5 af Hillerød Fodbold’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 3 kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 10 af de seneste 12 kampe
  • Næstved BK scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • Næstved BK tabte 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Hillerød Fodbold mod Næstved BK

Hillerød Fodbold virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod B.93, der blev nedlagt 0-3. Herefter spillede de 1-1 mod FC Fredericia, hvorpå AC Horsens blev besejret 1-3. Hillerød Fodbold har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på et neutralt sted. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede fem og indkasserede fem mål.

De seneste tre kampe har for Næstved BK givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hobro IK med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod HB Køge. Deres seneste opgør, mod Vendsyssel FF, indbragte et point i en 1-1 kamp. Næstved BK formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 15 og scorede syv mål.

Hillerød Fodbold tog 11 point fra deres seneste syv opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet tre sejre af sig efter 14 mål scoret og ni indkasseret.

Hillerød Fodbold vs Næstved BK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Næstved BK – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Hillerød Fodbold senest mødte Næstved BK i Nordicbet Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Hillerød Fodbold vandt to af deres foregående ti kampe mod Næstved BK, mens sidstnævnte vandt seks af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Hillerød Fodbold og Næstved BK.

Hillerød Fodbold mod Næstved BK Spiltips

Hillerød Fodbold vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i Nordicbet Liga for Hillerød Fodbold havde over 2.5 mål. I otte af de seneste 10 udekampe for Næstved BK, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.34 mål, mens Næstved BK snittede 1.34 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.