Hillerød Fodbold mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Næstved BK kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Hillerød Fodbold går ind til runde 27 som nummer 1 i Nordicbet Liga tabellen med 35 point på kontoen. Med 26 runder bag dem har Næstved BK samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Hillerød Fodbold oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Hillerød Fodbold præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Næstved BK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold er noteret for ni sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK har indtil videre præsteret tre sejre og 11 uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 9 af Hillerød Fodbold’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Hillerød Fodbold scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i Nordicbet Liga
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 8 hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod Næstved BK i 20 af de seneste 21 udekampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod Næstved BK i 14 af de seneste 16 kampe

Form Hillerød Fodbold mod Næstved BK

Det er ikke helt skidt for Hillerød Fodbold, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod AC Horsens, hvorefter de nappede point via 2-2 mod FC Helsingør. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod HB Køge. Hillerød Fodbold vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også otte ind.

Næstved BK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod HB Køge satte de sig igennem med 2-1, før AC Horsens viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Næstved BK gik ned 2-0 mod B.93. Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Hillerød Fodbold opnåede to sejre og ni point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Næstved BK sig fem point og nul sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede syv gange.

Hillerød Fodbold vs Næstved BK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Næstved BK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Right To Dream Park den 6 november 2023. Hillerød Fodbold går til kampen mod Næstved BK med en 2-1-1 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Hillerød Fodbold og Næstved BK.

Hillerød Fodbold mod Næstved BK Spiltips

Frederik Emil Christensen virker til at være i anstændig form for Næstved BK, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hillerød Fodbold, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sebastian Pingel, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Hillerød Fodbold vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Hillerød Fodbold på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Næstved BKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.25 mål, mens Næstved BK snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score tre mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.