Hillerød Fodbold mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på et neutralt sted på fredag er en duel imellem hjemmeholdet Hillerød Fodbold og gæsterne fra Sønderjyske Fodbold.

Sønderjyske Fodbold er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 16 point sammen på deres første syv kampe. Hillerød Fodbold er seks point efter i stillingen med syv runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 11 i stillingen.

Hillerød Fodbold fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Sønderjyske Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Sønderjyske Fodbold kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 13 scoringer imod, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvor de holdt rent bur to gange.

Hillerød Fodbold har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise to sejre og fem nederlag.

Sønderjyske Fodbold kigger på fem sejre, samt en uafgjorte såvel som en nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbold er på en stærk stime af 10 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 6 af Hillerød Fodbold’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 7 af de seneste 8 kampe
  • Hillerød Fodbold scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 13 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod Sønderjyske Fodbold

I deres seneste tre kampe formåede Hillerød Fodbold først at banke Vendsyssel FF med 2-0. Herefter nedlagde de også FC Helsingør med 1-6, inden stimen stoppede mod AaB, der vandt en 3-0 sejr. Hillerød Fodbold vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fire og lukkede syv mål ind.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Kolding IF nedlagt 1-3, hvorpå HB Køge blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Hobro IK, der blev slået med 1-2. Sønderjyske Fodbold præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Hillerød Fodbold opnåede en sejre og tre point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Hillerød Fodbold vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Hillerød Fodbold går til kampen mod Sønderjyske Fodbold med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Hillerød Fodbold og Sønderjyske Fodbold.

Hillerød Fodbold mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Hold godt øje med Sebastian Pingel, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hillerød Fodbold. For gæsterne præsterede Peter Christiansen seks mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hillerød Fodbold vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Hillerød Fodbold vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Sønderjyske Fodbold præsterede syv sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på to mål, mens Sønderjyske Fodbold snittede 3.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Hillerød Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i ni af de forrige ti kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.