Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold agerer værter for FC Fredericia når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Hilleroed Stadion.

Hillerød Fodbold har taget føringen i Nordicbet Ligaens kvalifikationsspil efter at have opnået 37 point fra deres første 26 kampe. FC Fredericia halter fire point efter oven på 26 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 2 i tabellen.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

FC Fredericia rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Hillerød Fodbold er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hillerød Fodbold er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Hilleroed Stadion nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

FC Fredericia kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som 13 nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v FC Fredericia.

  • Hillerød Fodbold har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 9 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Hillerød Fodbold’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Hillerød Fodbold scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia vandt deres seneste 5 kampe
  • FC Fredericia scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • FC Fredericia scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod FC Fredericia

Det er alt eller intet for Hillerød Fodbold i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Hobro IK, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod HB Køge. Hillerød Fodbold vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 11 mål og lukkede tre.

FC Fredericia har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fremad Amager nedlagt 1-3, hvorpå HB Køge blev fejet til side med 6-1. Senest gik formen ud over Hobro IK, der blev slået med 0-1. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 16 og scorede syv mål.

Hillerød Fodbold opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Fredericia sig tre point og en sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede 11 gange.

Hillerød Fodbold vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod FC Fredericia. Hillerød Fodbold går til kampen mod FC Fredericia med en 2-0-0 statistik for deres seneste to møder. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Hillerød Fodbold og FC Fredericia.

Hillerød Fodbold mod FC Fredericia Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Essam Salamoun ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Fredericia sætter deres lid til, at Adam Jakobsen kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. FC Fredericia sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i Nordicbet Liga for Hillerød Fodbold havde over 2.5 mål. I otte af de seneste 10 udekampe for FC Fredericia, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på to mål, mens FC Fredericia snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.