Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Hillerød Fodbold tørner sammen med rivaler FC Fredericia i et derby Nordicbet Liga på onsdag på Hilleroed Stadion.

Hillerød Fodbold er nummer 12 i tabellen med 0 point efter 4 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 10 med 1 point efter 4 kampe.

Når det kommer til mål, er Hillerød Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 3 gange i deres seneste 2 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 3.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens FC Fredericia præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v FC Fredericia.

Form Hillerød Fodbold mod FC Fredericia

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Fremad Amager, før Hvidovre IF satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 0-2.Hillerød Fodbold er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 0 uafgjorte af sig samt 2 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 1.

FC Fredericia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Næstved BK, før FC Helsingør satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vejle Boldklub, der satte sig igennem med 0-1.FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Fredericia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 9.

Hillerød Fodbold vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Fredericia sætter deres lid til, at Nicklas Roejkjaer kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag.Hillerød Fodbold præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Hilleroed Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.