Hillerød Fodbold mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold tager imod FC Helsingør på Hilleroed Stadion i runde 9 på lørdag i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold er nummer 11 i tabellen med 4 point efter 8 kampe, mens FC Helsingør rangerer som nummer 5 med 15 point efter 8 kampe.

Det er ikke sådan, at Hillerød Fodbold ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 4 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

FC Helsingør har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Hillerød Fodbold har vundet 1 sejr, har spillet 1 uafgjort og tabt 6 kampe i Nordicbet Liga i denne sæson.Hillerød Fodbold har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

FC Helsingør har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 5 sejre og 3 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v FC Helsingør.

Form Hillerød Fodbold mod FC Helsingør

Hillerød Fodbold har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Hobro IK, hvorefter de mod Vejle Boldklub tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fremad Amager, der vandt 1-0.Hillerød Fodbold præsterede kun én sølle sejr på Hilleroed Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 3 mål og lukkede 10 ind.

FC Helsingør har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Lyngby Boldklub nedlagt 2-0, hvorpå HB Køge blev fejet til side med 2-4. Senest gik formen ud over Nykøbing FC, der blev slået med 1-0.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Helsingør to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 12 mål.

Hillerød Fodbold vs FC Helsingør – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold vandt 0 af deres foregående 2 kampe mod FC Helsingør, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.20 i skrivende stund.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Helsingør sætter deres lid til, at Alexander Lyng kan vise tænder igen efter 5 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold præsterede 2 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Hilleroed Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som FC Helsingør spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.