Hillerød Fodbold mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold byder velkommen til Fremad Amager i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Hilleroed Stadion.

Hillerød Fodbold er nummer 9 i tabellen med 14 point efter 14 kampe, mens Fremad Amager rangerer som nummer 8 med 14 point efter 14 kampe.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Fremad Amager har indtil videre præsteret 4 sejre og 2 uafgjorte samt 8 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Fremad Amager.

Form Hillerød Fodbold mod Fremad Amager

Hillerød Fodbold virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vendsyssel FF, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Nykøbing FC, hvorpå SønderjyskE blev besejret 2-3. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Hillerød Fodbold kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Hillerød Fodbold vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 8 ind.

Fremad Amager har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til HB Køge. De svarede stærkt igen mod FC Roskilde, som blev slået 1-2, før de sejrede 1-0 over Nykøbing FC. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fremad Amager kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede 6 mål.

Hillerød Fodbold har opnået 6 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 21 imod. Fremad Amager vandt 1 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 6 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Hillerød Fodbold vs Fremad Amager – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Fremad Amager – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fremad Amager med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Hillerød Fodbold vandt 0 af deres foregående 2 kampe mod Fremad Amager, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Hillerød Fodbold mod Fremad Amager Spiltips

Hillerød Fodbold vandt 4 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 6 nederlag. Fremad Amager vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 0 uafgjort, mens det blev til 6 nederlag. Hillerød Fodbold scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på Hilleroed Stadion. Fremad Amager scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.