Hillerød Fodbold mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold tager imod HB Køge på Hilleroed Stadion i runde 4 den kommende torsdag i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold er nummer 12 i tabellen med 0 point efter 3 kampe, mens HB Køge rangerer som nummer 10 med 1 point efter 3 kampe.

Når det kommer til mål, er Hillerød Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 3 gange i deres seneste 1 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 4.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens HB Køge præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v HB Køge.

Form Hillerød Fodbold mod HB Køge

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-5 af SønderjyskE, før Fremad Amager satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hvidovre IF, der satte sig igennem med 3-1.Hillerød Fodbold vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Hilleroed Stadion, men spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag. De lukkede 5 ind og scorede selv 1.

Det er alt eller intet for HB Køge i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-2 nederlag mod Vendsyssel FF, hvortil de svarede igen mod Skovshoved IF i en 0-4 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod SønderjyskE.HB Køge kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 6 mål og scorede selv 6.

Hillerød Fodbold vs HB Køge – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod HB Køge – indbyrdes historik

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. HB Køge sætter deres lid til, at Joachim Rothmann kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe.I deres seneste 10 hjemmekampe på Hilleroed Stadion, præsterede Hillerød Fodbold at score kampens første kasse 5 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.