Hillerød Fodbold mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Hillerød Fodbold og Hobro IK tørner ind i hinanden på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Nøjagtig 5 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Hilleroed Stadion.

Med tre sejre i træk er Hillerød Fodbold klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Hobro IK, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Hillerød Fodbold har vundet 6 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Hobro IK har indtil videre præsteret 3 sejre og 6 uafgjorte samt 7 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Hobro IK.

Form Hillerød Fodbold mod Hobro IK

Hillerød Fodbold er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev SønderjyskE nedlagt 2-3, hvorefter det blev 3-0 mod Fremad Amager. Senest måtte også Vejle Boldklub bøje sig i et 2-3 nederlag. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Hillerød Fodbold kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Hillerød Fodbold vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 10 mål og lukkede 6.

Det er ikke helt skidt for Hobro IK, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Fredericia, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Næstved BK, før de desværre tabte med 0-1 til HB Køge. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Hobro IK måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Hobro IK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 3 uafgjorte og 3 nederlag af sig. De lukkede 10 mål ind og scorede selv 1.

Hobro IK vandt 2 sejre i deres foregående 9 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 4 mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem 8 point.

Hillerød Fodbold vs Hobro IK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Hobro IK – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem Hillerød Fodbold og Hobro IK.

Hillerød Fodbold mod Hobro IK Spiltips

Youssef Dhaflaoui har været stærk for Hillerød Fodbold i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Don Deedson Louicius kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Hillerød Fodbold vandt 5 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 5 nederlag. Hobro IK vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 4 uafgjort, mens det blev til 4 nederlag. Hobro IK præsterede yderst acceptable 5 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Hillerød Fodbold holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.