Hillerød Fodbold mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Hillerød Fodbold tager imod Næstved BK på Hillerød Fodbold’s stadion den kommende lørdag.

Hillerød Fodbold er nummer 8 i tabellen med 25 point efter 20 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 4 med 32 point efter 20 kampe.

Hillerød Fodbold har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Næstved BK har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Hillerød Fodbold er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt fire nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Næstved BK.

  • Hillerød Fodbold scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • 7 af Hillerød Fodbold’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Næstved BK har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Næstved BK var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • I de seneste 5 Næstved BK kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Næstved BK har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 6 af Næstved BK’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod Næstved BK

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Hillerød Fodbold i øjeblikket. Mod FC Fredericia satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Hvidovre IF. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod FC Helsingør. Hillerød Fodbold præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 11 og indkasserede seks mål.

Næstved BK har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Sønderjyske, hvorefter de mod Vendsyssel FF tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fremad Amager, der vandt 2-3. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Næstved BK to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede otte mål.

Hillerød Fodbold har opnået ti point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på 12 mål for og 26 imod. Næstved BK scorede 14 mål og lukkede 16 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem tre sejre og 12 point.

Hillerød Fodbold vs Næstved BK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Næstved BK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Hillerød Fodbold vandt en af deres foregående ti kampe mod Næstved BK, mens sidstnævnte vandt syv af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Hillerød Fodbold mod Næstved BK Spiltips

Hillerød Fodbold høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Næstved BK sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Hillerød Fodbold har set fem af deres seneste 10 kampe i Hillerød Fodbold’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Næstved BKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Næstved BK spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.