Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold agerer værter på Hilleroed Stadion for gæsterne fra Nykøbing FC til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag.

Nøjagtig 2 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Hilleroed Stadion.

Nykøbing FC fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Hillerød Fodbold bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Hillerød Fodbold ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 5 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 22 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Hillerød Fodbold er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 7 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.Hillerød Fodbold lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Nykøbing FC er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 9 kampe. I stedet har de spillet 2 uafgjort og lidt 7 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Nykøbing FC.

Form Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Vejle Boldklub, før Fremad Amager satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Helsingør, der satte sig igennem med 0-2.Hillerød Fodbold var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 0 sluttede uafgjort og de led 4 nederlag. De stod selv for 3 mål, men indkasserede samtidig 12.

Bare ét point forhindrer Nykøbing FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af FC Helsingør, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod OB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Fremad Amager, som satte sig igennem med 0-3.Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 17 mål og scorede selv 4.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 3 kasser, som Hillerød Fodbold indtil videre har præsteret. De indkasserede også 12 selv. Nykøbing FC er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne 0 mål på deres rejser, mens de indkasserede 10.

Hillerød Fodbold vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hillerød Fodbold på Hilleroed Stadion.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold vandt 0 af deres foregående 2 kampe mod Nykøbing FC, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Nordicbet Liga kampe, håber Hillerød Fodbold stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Nykøbing FC deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Nordicbet Liga kampe.

Nykøbing FC præsterede blot at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 udekampe. Hillerød Fodbold formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Hilleroed Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hillerød Fodbolds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.