Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold har fordel af hjemmebane på Hilleroed Stadion, når Vejle Boldklub kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold er nummer 11 i tabellen med 4 point efter 6 kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 1 med 18 point efter 6 kampe.

Det er ikke sådan, at Hillerød Fodbold ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 3 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 7 mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Vejle Boldklub.

Form Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub

Hillerød Fodbold har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod HB Køge gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over FC Fredericia, inden de senest spillede 1-1 mod Hobro IK.Hillerød Fodbold præsterede kun én sølle sejr på Hilleroed Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 2 af disse, hvori de scorede 3 mål og lukkede 8 ind.

Vejle Boldklub har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Fredericia nedlagt 0-1, hvorpå Næstved BK blev fejet til side med 6-0. Senest gik formen ud over SønderjyskE, der blev slået med 2-1.Vejle Boldklub præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede 7.

Hillerød Fodbold vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vejle Boldklub sætter deres lid til, at Dimitrios Emmanouilidis kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Vejle Boldklub 3 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hillerød Fodbolds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 8 af de forrige 10 kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3 mål i disse kampe.