Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold skal op imod Vejle Boldklub på Hilleroed Stadion på lørdag i en spændende Nordicbet Liga duel.

Hillerød Fodbold er nummer 11 i tabellen med 4 point efter 6 kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 1 med 18 point efter 6 kampe.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 6 kampe. De scorede 6 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 2.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

Vejle Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 7 mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Vejle Boldklub.

Form Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub

Hillerød Fodbold har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod HB Køge gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over FC Fredericia, inden de senest spillede 1-1 mod Hobro IK.Hillerød Fodbold var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 0 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 3 mål, men indkasserede samtidig 8.

Vejle Boldklub har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Fredericia nedlagt 0-1, hvorpå Næstved BK blev fejet til side med 6-0. Senest gik formen ud over SønderjyskE, der blev slået med 2-1.Vejle Boldklub præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede 7.

Hillerød Fodbold vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vejle Boldklub sætter deres lid til, at Dimitrios Emmanouilidis kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag.Hillerød Fodbold har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Hilleroed Stadion, da de kun noterede sig 0 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hillerød Fodbolds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål på vejen.Over 2.5 gav gevinst på oddset i 8 af udeholdets seneste 10 opgør, hvori Vejle Boldklub formåede at score 3 mål i gennemsnit.