Hillerød Fodbold vs Fremad Amager – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Hillerød Fodbold og Fremad Amager, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Hilleroed Stadionden kommende lørdag.

Hillerød Fodbold går ind til runde 23 som nummer 1 i kvalifikationsspillet med 31 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Fremad Amager samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Hillerød Fodbold har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Fremad Amager præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Fremad Amager kigger på syv sejre, samt to uafgjorte såvel som 13 nederlag i Nordicbet Liga. Fremad Amager lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Fremad Amager.

  • I de seneste 5 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Hillerød Fodbold scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
  • 8 af Hillerød Fodbold’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 17 af Fremad Amager’s seneste 19 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fremad Amager i 25 af de seneste 27 udekampe
  • Fremad Amager var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Fremad Amager i 14 af de seneste 16 kampe
  • 7 af Fremad Amager’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod Fremad Amager

Hillerød Fodbold har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til FC Helsingør. De svarede stærkt igen mod Næstved BK, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-1 over HB Køge. Hillerød Fodbold præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Fremad Amager har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Næstved BK satte de sig igennem med 2-3, før FC Helsingør viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Fremad Amager gik ned 2-1 mod FC Fredericia. Fremad Amager kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv fem.

Hillerød Fodbold vandt fire kampe, scorede 14 mål og indkasserede 26 i deres foregående 12 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 13 point. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Fremad Amager sig nul point og nul sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede fire gange.

Hillerød Fodbold vs Fremad Amager – Seneste nyt

Fremad Amager ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hillerød Fodbold på Hilleroed Stadion.

Yannick Agnero rejser ikke med Fremad Amager til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hillerød Fodbold mod Fremad Amager – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Hillerød Fodbold vandt en af deres foregående tre kampe mod Fremad Amager, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.75 i skrivende stund.

Hillerød Fodbold mod Fremad Amager Spiltips

Hold godt øje med Youssef Dhaflaoui, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hillerød Fodbold. For gæsterne præsterede Christoffer Boateng to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hillerød Fodbold høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Fremad Amager sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Hillerød Fodbold. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Fremad Amager.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Fremad Amager spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.1mål pr. kamp i denne serie.