Hillerød Fodbold vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Hobro IK gæster et neutralt sted den kommende fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Hillerød Fodbold.

Hobro IK har sat seks point på kontoen efter deres første to kampe i denne nye sæson, og stræber selvfølgelig efter den tredje sejr på stribe i sæsonens tredje opgave.

Hillerød Fodbold har intet at fremvise efter de første par runder i den nye Nordicbet Liga sæson. De vil være ivrige efter at komme fra land i denne tredje runde og får de første point på kontoen.

Når det kommer til mål, er Hillerød Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Hobro IK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Hobro IK tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • 6 af Hillerød Fodbold’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hillerød Fodbold var i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Hillerød Fodbold tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i 18 af de seneste 20 kampe
  • 5 af Hobro IK’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Hobro IK scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • 3 af Hobro IK’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod Hobro IK

Hillerød Fodbold har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Hobro IK, hvorefter de mod HB Køge tabte 0-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Kolding IF, der vandt 2-1. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Hobro IK, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede femmål, men lukkede også seks ind.

Hobro IK er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Hillerød Fodbold, før de bankede FC Fredericia med 0-2. Senest blev Næstved BK nedlagt i en 3-2 sejr. Det ligner en sæson, hvor Hillerød Fodbold vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Nordicbet Liga. Hobro IK vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Hillerød Fodbold vs Hobro IK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Hobro IK – indbyrdes historik

Hobro IK er ubesejret mod Hillerød Fodbold i de sidste 4 indbyrdes opgør. Det sluttede uden vinder, da Hillerød Fodbold senest mødte Hobro IK, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 0-0 kamp på Right To Dream Park. Hillerød Fodbold går til kampen mod Hobro IK med en 0-3-1 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Hillerød Fodbold og Hobro IK.

Hillerød Fodbold mod Hobro IK Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Essam Salamoun ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Hobro IK sætter deres lid til, at Laurs Skjellerup kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Hobro IK præsterede fire sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på en mål, mens Hobro IK snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.