Hillerød Fodbold vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Hillerød Fodbold tager imod Hobro IK på Hilleroed Stadion i runde 32 på fredag i Nordicbet Liga.

Hjemmeholdet Hillerød Fodbold er nummer tre i Nordicbet Ligaens kvalifikationsspil med 40 point for deres første 31 kampe. Hobro IK følger dem i haserne, 37 point efter for 31 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 4 i tabellen.

Hillerød Fodbold fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Hobro IK bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Hillerød Fodbold ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Hobro IK præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold har vundet 12 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK kigger på ni sejre, samt ti uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK kiksede med at holde buret rent i deres seneste 16 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Hobro IK.

  • Hillerød Fodbold har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • 12 af Hillerød Fodbold’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Hillerød Fodbold’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 17 kampe
  • I de seneste 8 udekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Hobro IK scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 6 af Hobro IK’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod Hobro IK

Hillerød Fodbold har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Nykøbing FC tabte de 5-2, hvorefter de vandt 1-0 over HB Køge. De var tilbage i rendestenen med et 4-0 nederlag mod FC Fredericia. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Hilleroed Stadion, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede tre ind og scorede selv otte.

Det er alt eller intet for Hobro IK i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-2 nederlag mod Fremad Amager, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod HB Køge. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

Hillerød Fodbold opnåede ti point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 12 mål scoret og 20 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig otte point og to sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede otte gange.

Hillerød Fodbold vs Hobro IK – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Hillerød Fodbold vandt nul af deres foregående tre kampe mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Hillerød Fodbold og Hobro IK.

Hillerød Fodbold mod Hobro IK Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Essam Salamoun, der viser god form for Hillerød Fodbold. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hobro IK.Gæsterne krydser fingre for Don Deedson Louicius til at score igen efter tre Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Hillerød Fodbold høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt to nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på fredag. Hillerød Fodbold åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Hobro IK har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Hobro IK snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hillerød Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.