Hillerød Fodbold vs Nykøbing FC – Spilfiduser, Optakt og Odds

Hillerød Fodbold tager på hjemmebanen Hilleroed Stadion imod Nykøbing FC, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold har taget føringen i kvalifikationsspillet i Nordicbet Liga efter at have opnået 34 point fra deres første 24 kampe. Nykøbing FC halter 17 point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 6 i tabellen.

Hillerød Fodbold har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Nykøbing FC har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 22 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Hillerød Fodbold er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Nykøbing FC har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt 15 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Nykøbing FC.

  • Hillerød Fodbold har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 6 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 23 af de seneste 25 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 23 af de seneste 25 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Nykøbing FC scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret

Form Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC

I deres seneste tre kampe formåede Hillerød Fodbold først at banke HB Køge med 0-1. Herefter nedlagde de også Fremad Amager med 1-0, inden stimen stoppede mod Hobro IK, der vandt en 2-1 sejr. Hillerød Fodbold præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

Nykøbing FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Sønderjyske, hvorefter de mod FC Fredericia tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod HB Køge, der vandt 3-5. Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Hillerød Fodbold opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og 19 indkasseret. Nykøbing FC opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Hillerød Fodbold vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hillerød Fodbold på Hilleroed Stadion.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold vandt en af deres foregående fire kampe mod Nykøbing FC, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Hillerød Fodbold og Nykøbing FC.

Hillerød Fodbold mod Nykøbing FC Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Essam Salamoun ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Nykøbing FC sætter deres lid til, at Ahmed Hassan kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Nykøbing FC sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Nykøbing FC lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Hillerød Fodbold præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Hilleroed Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på to mål, mens Nykøbing FC snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hillerød Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.