Hilleroed mod Hvidovre – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Hilleroed tørner sammen med rivaler Hvidovre i et derby Nordicbet Liga på lørdag på Hilleroed Stadion.

Hvidovre er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 36 point sammen på deres første 18 kampe. Hilleroed er 24 point efter i stillingen med 18 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 8 i stillingen.

Hilleroed har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ni kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Hvidovre har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Hilleroed er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hilleroed tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Hvidovre kigger på 11 sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i Nordicbet Liga. Hvidovre indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hilleroed v Hvidovre.

  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 8 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 5 af Hillerød Fodbold’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 kampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 4 hjemmekampe
  • Hvidovre IF scorede i 32 af deres seneste 34 udekampe
  • I de seneste 9 udekampe i træk Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 13 kampe

Form Hilleroed mod Hvidovre

Hilleroed virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vejle BK, der blev nedlagt 2-3. Herefter spillede de 2-2 mod Hobro IK, hvorpå Fredericia blev besejret 0-2. Hilleroed vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede timål, men lukkede også syv ind.

Hvidovre har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til FC Helsingoer. De svarede stærkt igen mod HB Koege, som blev slået 1-3, før de sejrede 3-1 over Nykoebing FC. Hvidovre vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Hilleroed har opnået ni point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på 11 mål for og 23 imod. Hvidovre vandt en sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede ti mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem seks point.

Hilleroed vs Hvidovre – Seneste nyt

Hilleroed mod Hvidovre – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Hilleroed vandt nul af deres foregående tre kampe mod Hvidovre, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Hilleroed og Hvidovre.

Hilleroed mod Hvidovre Spiltips

Hilleroed høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Hvidovre sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Hilleroed har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Hilleroed Stadion, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Hilleroed præsterede et gennemsnit på en mål, mens Hvidovre snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Hilleroeds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i ni af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.