Hobro IK går efter at overhale Jammerbugt FC fredag aften

Såvel Hobro IK som Jammerbugt FC har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende fredag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Nordicbet Liga yderligere i deres direkte duel. Som nummer 11 har Hobro IK formået at skrabe 9 point sammen for 12 kampe. Med 11 point har Jammerbugt FC for 12 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i Nordicbet Liga. Hobro IK skal bruge tre point på fredag for at overhale Jammerbugt FC i stillingen i Nordicbet Liga. I en kamp, hvori de indtager en stor favoritværdighed, lugter det af en gylden mulighed.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK vs Jammerbugt FC.

  • Hobro IK er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hobro IK har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Hobro IK har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Hobro IK kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Jammerbugt FC har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Jammerbugt FC har indkasseret mål i de seneste 18 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Jammerbugt FC har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form Hobro IK vs Jammerbugt FC

Hobro IK bøjer sig ikke.

Hobro IK har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Hobro IK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod FC Helsingør, før de nedlage Fremad Amager med 5-0. Mod Lyngby Boldklub blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Jammerbugt FC håber på yderligere point til samlingen.

Jammerbugt FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Jammerbugt FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Esbjerg fB satte de sig igennem med 1-0, før Vendsyssel FF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Jammerbugt FC gik ned 0-2 mod Hvidovre IF.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Hobro IK59% chance for at tage tre point mod Jammerbugt FC. Det svarer til, at man får 1.70 på oddset for sejr til Hobro IK, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Jammerbugt FC betaler dig pengene 4.20 gange igen på oddset.

Hobro IK v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Hobro IK og Jammerbugt FC fandt sted i maj 2012. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod Jammerbugt FC, der siger 1-2-0 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Hobro IK med undefined mål for sæsonen og stod desuden for undefined i de seneste seks kampe.

Jammerbugt FC har til gengæld forhåbninger om, at undefined kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.