Hobro IK mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB står overfor Hobro IK den kommende fredag i et Nordicbet Liga møde på DS Arena.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 55 point for 24 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hobro IK ligger placeret som nummer 6 i Nordicbet Liga med 34 point oven på 24 afviklede kampe.

Selvom Hobro IK halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

AaB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 16 mål ind, eller 1.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Hobro IK er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hobro IK har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

AaB kigger på 16 sejre, samt syv uafgjorte såvel som en nederlag i Nordicbet Liga. AaB er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 12 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • 17 af Hobro IK’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 19 af de seneste 21 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 13 af Hobro IK’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AaB scorede i deres seneste 31 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 23 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 16 udekampe
  • AaB scorede i deres seneste 21 udekampe

Form Hobro IK mod AaB

Det er ikke helt skidt for Hobro IK, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Vendsyssel FF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Kolding IF, før de desværre tabte med 2-0 til Sønderjyske Fodbold. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede fem og lukkede fem mål ind.

AaB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Hillerød Fodbold samt Sønderjyske Fodbold. Serien blev dog bremset mod Vendsyssel FF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. AaB præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Hobro IK opnåede syv point fra deres foregående ti kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og 17 indkasseret. AaB scorede 32 mål og lukkede 16 ind i deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem ti sejre og 33 point.

Hobro IK vs AaB – Seneste nyt

Hobro IK mod AaB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på DS Arena den 26 november 2023. Hobro IK vandt tre af deres foregående ti kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Hobro IK scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod AaB i Nordicbet Liga. I to af de tidligere to kampe mellem Hobro IK og AaB scorede begge hold.

Hobro IK mod AaB Spiltips

Hold godt øje med Jesper Cornelius, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hobro IK. For gæsterne præsterede Mathias Jørgensen seks mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hobro IK vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra AaB vandt otte af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Hobro IK holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AaB præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens AaB snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.7 mål.