Hobro IK mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra B.93 kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Hobro IK går ind til runde 21 som nummer 6 i Nordicbet Liga tabellen med 31 point på kontoen. Med 20 runder bag dem har B.93 samlet 24 point, hvilket giver dem en placering som nummer 9 i stillingen.

Eftersom Hobro IK står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå B.93 på på fredag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

B.93 er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens B.93 præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Hobro IK har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 20 kampe, hvori de noterede sig ti sejre og ni nederlag i Nordicbet Liga.

B.93 kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga. B.93 tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • 13 af Hobro IK’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i 17 af de seneste 19 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 11 af Hobro IK’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 12 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • B.93 har ikke tabt deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga
  • 4 af B.93’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål
  • 4 af B.93’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • B.93 vandt 4 af 5 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • B.93 tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Hobro IK mod B.93

Hobro IK har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over AC Horsens. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-2 til FC Fredericia, siden 3-1 mod Kolding IF. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

B.93 virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Kolding IF, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 0-0 mod Næstved BK, hvorpå HB Køge blev besejret 3-1. B.93 vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Hobro IK har opnået seks point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og 15 imod. B.93 opnåede to sejre og syv point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 27 ind.

Hobro IK vs B.93 – Seneste nyt

Hobro IK mod B.93 – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på DS Arena den 22 september 2023. Hobro IK vandt tre af deres foregående tre kampe mod B.93, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere en kampe mellem Hobro IK og B.93 scorede begge hold.

Hobro IK mod B.93 Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Simon Jakobsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. B.93 sætter deres lid til, at Nicolaj Thomsen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Hobro IK. Begge scorede også i to af de seneste 10 udekampe for B.93.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på to mål, mens B.93 snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som B.93 spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.