Hobro IK mod Esbjerg fB i Nordicbet Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Hobro IK samlet 38 point efter 30 kampe. På 24 point befinder Esbjerg fB sig rangeret som nummer 5 for 30 afviklede kampe.

Det er ikke sådan, at Hobro IK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 8 mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Esbjerg fB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Esbjerg fB.

 

 

 

Form Hobro IK mod Esbjerg fB

Hobro IK inde i god stime.

Hobro IK er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Fremad Amager, før de bankede Jammerbugt FC med 3-2. Senest blev Vendsyssel FF nedlagt i en 2-0 sejr.

Esbjerg fB fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Esbjerg fB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af HB Køge, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Vendsyssel FF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Fremad Amager, som satte sig igennem med 2-3.

Hobro IK v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Hobro IK senest stod overfor Esbjerg fB på Blue Water Arena. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 2-2 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod Esbjerg fB, der siger 0-1-6 for deres seneste 7 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 7 kampe mellem Hobro IK og Esbjerg fB. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Hobro IK og Esbjerg fB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på DS Arena.

Hobro IK mod Esbjerg fB – Hold øje med…

Emil Holten virker til at være i anstændig form for Esbjerg fB, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hobro IK, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Don Deedson Louicius, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.