Hobro IK mod FC Fredericia i Nordicbet Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Hobro IK tager imod FC Fredericia på DS Arena i runde 21 på fredag i Nordicbet Liga.

Efter 20 kampe afviklet er Hobro IK placeret nummer 10 i stillingen med 18 point. Der er 18 points forskel til FC Fredericia, der som nummer 5 har samlet 36 point sammen.

FC Fredericia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Hobro IK på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Hobro IK har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

FC Fredericia har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v FC Fredericia.

Form Hobro IK mod FC Fredericia

Hobro IK i fantastisk form.

Hobro IK har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til FC Helsingør. De svarede stærkt igen mod Vendsyssel FF, som blev slået 3-0, før de sejrede 1-0 over HB Køge.

FC Fredericia fortsætter pointhøsten.

FC Fredericia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod AC Horsens, hvorefter de opnåede 1-1 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Jammerbugt FC.

Hobro IK v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i Juli 2021 i Nordicbet Liga. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod FC Fredericia, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Hobro IK og FC Fredericia. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hobro IK og FC Fredericia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på DS Arena i vente.

Flere mål i vente