Hobro IK mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia står overfor Hobro IK den kommende lørdag i et Nordicbet Liga møde på DS Arena.

Jagten på top seks for Hobro IK kan blive til virkelighed, hvis de besejrer FC Fredericia på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Fredericia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Hobro IK har vundet 11 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hobro IK har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

FC Fredericia kigger på ti sejre, samt otte uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 18 af Hobro IK’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 21 af de seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i 20 af de seneste 22 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Fredericia har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • FC Fredericia har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • 7 af FC Fredericia’s seneste 9 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • FC Fredericia har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • FC Fredericia har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Hobro IK mod FC Fredericia

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Kolding IF sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Sønderjyske Fodbold fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da AaB blev nedlagt med 2-1. Hobro IK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede seks og lukkede seks mål ind.

FC Fredericia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Kolding IF tabte de 4-0, hvorefter de vandt 2-0 over Silkeborg. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Sønderjyske Fodbold. FC Fredericia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv syv.

Hobro IK har opnået 15 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 14 mål for og 20 imod. FC Fredericia scorede 20 mål og lukkede 23 ind i deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem syv sejre og 23 point.

Hobro IK vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hobro IK mod FC Fredericia – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på DS Arena den 25 februar 2024. På trods af en 2-0 sejr til FC Fredericia i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Hobro IK vandt tre kampe og FC Fredericia vandt fire opgør.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Hobro IK og FC Fredericia fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Hobro IK mod FC Fredericia Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jesper Cornelius, der viser god form for Hobro IK. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod FC Fredericia.Gæsterne krydser fingre for Christian Gammelgaard til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Hobro IK høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Hobro IK har ikke været alt for gode til at holde rent bur på DS Arena, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hobro IK har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har FC Fredericia et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hobro IKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.