Hobro IK mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia gæster DS Arena den kommende søndag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Hobro IK.

Hobro IK er nummer 9 i tabellen med 6 point efter 8 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 10 med 5 point efter 8 kampe.

Hobro IK fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. FC Fredericia bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Hobro IK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens FC Fredericia præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Hobro IK kan blot fremvise en enkelt sejr efter 8 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 4 nederlag.Hobro IK har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

FC Fredericia kan blot fremvise en enkelt sejr efter 8 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort 2 gange og lidt 5 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v FC Fredericia.

Form Hobro IK mod FC Fredericia

Det er ikke helt skidt for Hobro IK, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Hillerød Fodbold, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Nykøbing FC, før de desværre tabte med 6-0 til Hvidovre IF.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 6 og lukkede 7 mål ind.

FC Fredericia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Fremad Amager, hvorefter de mod Middelfart Boldklub tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod SønderjyskE, der vandt 1-3.FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Fredericia vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv 9.

FC Fredericia vandt 1 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 5 mål og lukkede 8 ind. Dette indbragte dem 3 point.

Hobro IK vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hobro IK mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag.Hobro IK går til kampen mod FC Fredericia med en 4-3-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Don Deedson Louicius ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Fredericia sætter deres lid til, at Nicklas Roejkjaer kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

FC Fredericia lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Hobro IK præsterede 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på DS Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens FC Fredericia landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Hobro IKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.