FC Helsingør jagter pause på førstepladsen

Hobro IK tager imod FC Helsingør på DS Arena i runde 18 den kommende fredag i Nordicbet Liga. Med en placering som nummer 11 i stillingen har Hobro IK samlet 12 point efter 17 kampe. På 36 point befinder FC Helsingør sig rangeret som nummer 1 for 17 afviklede kampe. Hobro IK har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til FC Helsingør i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. FC Helsingør rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v FC Helsingør.

  • Hobro IK har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Hobro IK har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • Hobro IK har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Hobro IK kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Helsingør har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 9 of 11 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Hobro IK mod FC Helsingør

Hobro IK fortsat skidt kørende.

Hobro IK går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er alt eller intet for Hobro IK i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Nykøbing FC, hvortil de svarede igen mod Hvidovre IF i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod AC Horsens.

FC Helsingør inde i god stime.

Hobro IK vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Helsingør er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 1-4 over FC Fredericia samt Fremad Amager. Serien blev dog bremset mod HB Køge i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Hobro IK v FC Helsingør Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Hobro IK og FC Helsingør fandt sted i februar 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bookmakerne har Hobro IK som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hobro IK 17% chance for at banke FC Helsingør. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod FC Helsingør udbetaler 1.49 i gevinst på oddset for en sejr. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 2-2-2 for deres seneste 6 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 6 kampe mellem Hobro IK og FC Helsingør kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hobro IK og FC Helsingør hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på DS Arena i vente.

Topscorer i form