Hobro IK mod Fremad Amager i Nordicbet Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Hobro IK tager imod Fremad Amager den kommende lørdag.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Hobro IK samlet 31 point efter 27 kampe. På 26 point befinder Fremad Amager sig rangeret som nummer 4 for 27 afviklede kampe.

Det er ikke sådan, at Hobro IK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 7 mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Fremad Amager.

Form Hobro IK mod Fremad Amager

Hobro IK inde i god stime.

Hobro IK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Jammerbugt FC, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod Fremad Amager, hvorpå Vendsyssel FF blev besejret 1-0.

Fremad Amager vanskelige at nedbryde

Fremad Amager ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod HB Køge. Herefter var de oppe imod Hobro IK i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Esbjerg fB, som blev nedlagt med 2-0.

Hobro IK v Fremad Amager Indbyrdes historik

Sidste gang Hobro IK spillede imod Fremad Amager var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Sundby Idrætspark sluttede 0-0. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Hobro IK og Fremad Amager. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hobro IK og Fremad Amager hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på DS Arena i vente.

Hobro IK mod Fremad Amager – Formstærke spillere

Mikkel M. Pedersen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Hobro IK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Fremad Amager kigger til gengæld mod Lucas Ravn-Haren i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.