Hobro IK mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Hobro IK tager imod HB Køge på DS Arena den kommende fredag.

Der har været så lidt, som har adskilt Hobro IK fra HB Køge i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på DS Arena.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens HB Køge præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Hobro IK har vundet 3 sejre, mens de har spillet 6 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga. Hobro IK tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

HB Køge har indtil videre præsteret 5 sejre og 3 uafgjorte samt 7 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v HB Køge.

Form Hobro IK mod HB Køge

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Hobro IK på udkig efter en sejr. Mod F.C. København spillede de 1-1, før de også delte point med FC Fredericia i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Næstved BK. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Hobro IK måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Hobro IK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede6 og lukkede 7 mål ind.

HB Køge har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af SønderjyskE, før Vendsyssel FF satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod SønderjyskE, der satte sig igennem med 1-4. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil HB Køge måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Hobro IK har opnået 8 point fra deres seneste 9 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 2 kampe med en score på 4 mål for og 14 imod. HB Køge vandt 1 sejre i deres foregående 9 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 9 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Hobro IK vs HB Køge – Seneste nyt

Hobro IK mod HB Køge – indbyrdes historik

Hobro IK vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.45 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Hobro IK og HB Køge.

Hobro IK mod HB Køge Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Don Deedson Louicius ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. HB Køge sætter deres lid til, at Yousef Salech kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. HB Køge præsterede blot at holde rent bur i 5 af deres seneste 10 udekampe. Hobro IK formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på DS Arena.

Der blev scoret under 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe kampe mellem de to rivaler her. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens HB Køge snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” 5 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hobro IKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.