Hobro IK mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Hobro IK byder velkommen til HB Køge i Nordicbet Liga den kommende fredag på DS Arena.

Hobro IK ligger nummer 12 i stillingen med 15 point efter at have afviklet 19 kampe. 8 point efter, som nummer 6, finder man HB Køge placering efter 19 kampe.

HB Køge er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Hobro IK på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Hobro IK har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v HB Køge.

Form Hobro IK mod HB Køge

Hobro IK i fantastisk form.

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AC Horsens tabte de 2-1, FC Helsingør også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hobro IK formåede at vinde 3-0 over Vendsyssel FF.

HB Køge vanskelige at nedbryde

HB Køge ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Helsingør. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Jammerbugt FC, som blev nedlagt med 2-1.

Hobro IK vs HB Køge – Seneste nyt

Hobro IK v HB Køge Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Hobro IK senest mødte HB Køge på Capelli Sport Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Hobro IK møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 3-6-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Hobro IK og HB Køge bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hobro IK og HB Køge hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på DS Arena i vente.

Formstærk måltyv