Hobro IK mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK tager på fredag imod HB Køge i Nordicbet Liga på DS Arena.

Hobro IK er placeret som nummer 5 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 21 point til samlingen. HB Køge har opnået 14 point, hvilket placerer dem som nummer 8 efter 13 runder.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er HB Køge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Hobro IK er noteret for syv sejre, og har desuden spillet nul uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge kigger på fire sejre, samt to uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hobro IK i 16 af de seneste 17 hjemmekampe
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK tabte 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Hobro IK’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK var i tabte 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod HB Køge i 12 af de seneste 14 kampe
  • 5 af HB Køge’s seneste 6 udekampe havde over 3.5 mål
  • HB Køge har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod HB Køge i de seneste 7 udekampe
  • 5 af HB Køge’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Hobro IK mod HB Køge

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Kolding IF tabte de 2-3, Næstved BK også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hobro IK formåede at vinde 1-0 over FC Helsingør. Hobro IK var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens nul sluttede uafgjort og de led fem nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig ni.

HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Kolding IF. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Næstved BK. HB Køge kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Hobro IK vs HB Køge – Seneste nyt

Hobro IK mod HB Køge – indbyrdes historik

Hobro IK vandt 0-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på fredag. Hobro IK går til kampen mod HB Køge med en 3-5-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Hobro IK og HB Køge fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Hobro IK mod HB Køge Spiltips

Jubril Adedeji virker til at være i anstændig form for HB Køge, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hobro IK, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Muamer Brajanac, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Hobro IK vandt to af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til otte nederlag. HB Køge vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Hobro IK har set seks af deres seneste 10 kampe i DS Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem HB Køges seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens HB Køge snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hobro IKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som HB Køge spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.