Hobro IK mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Hobro IK og Hillerød Fodbold, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på DS Arenaden kommende mandag.

Hobro IK går ind til runde 16 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 24 point på kontoen. Med 15 runder bag dem har Hillerød Fodbold samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 8 i stillingen.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Hillerød Fodbold har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Hobro IK har vundet otte sejre, mens de har spillet nul uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 17 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 9 af Hobro IK’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 10 af de seneste 12 kampe
  • Hobro IK tabte 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 11 Hillerød Fodbold udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 13 af de seneste 14 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • 5 af Hillerød Fodbold’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål

Form Hobro IK mod Hillerød Fodbold

I deres seneste tre kampe formåede Hobro IK først at banke FC Helsingør med 1-0. Herefter nedlagde de også HB Køge med 2-1, inden stimen stoppede mod Sønderjyske Fodbold, der vandt en 1-0 sejr. Hobro IK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scoredesyv og lukkede ni mål ind.

Hillerød Fodbold er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod FC Fredericia, før de bankede AC Horsens med 1-3. Senest blev Næstved BK nedlagt i en 1-0 sejr. Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Hillerød Fodbold opnåede en sejr og fem point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Hobro IK vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Hobro IK mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Hobro IK. Hobro IK vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag. Hobro IK går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 2-3-0 statistik for deres seneste fem møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I tre af de tidligere fem kampe mellem Hobro IK og Hillerød Fodbold scorede begge hold.

Hobro IK mod Hillerød Fodbold Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Muamer Brajanac viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Hobro IK bør bringe ham i spil mod Hillerød Fodbold. Sidstnævnte ankommer med Sebastian Pingel, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Hobro IK høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Hobro IK har ikke været alt for gode til at holde rent bur på DS Arena, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hobro IKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.