Hobro IK mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Hobro IK byder Hillerød Fodbold op til dans den kommende lørdag på DS Arena stadion.

Hobro IK er nummer 9 i tabellen med 4 point efter 5 kampe, mens Hillerød Fodbold rangerer som nummer 10 med 3 point efter 5 kampe.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hillerød Fodbold vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 5 gange i deres seneste 2 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 3.2 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Hillerød Fodbold.

Form Hobro IK mod Hillerød Fodbold

Hobro IK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Næstved BK, før SønderjyskE satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vendsyssel FF, der satte sig igennem med 1-0.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Hobro IK vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 6mål, men lukkede også 6 ind.

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Fremad Amager, før Hvidovre IF satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 0-2.Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 0 uafgjorte og 2 nederlag af sig. De lukkede 8 mål ind og scorede selv 2.

Hobro IK vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Hobro IK mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Muamer Brajanac har været stærk for Hobro IK i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Asger Hoejmark-Jensen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Hobro IK høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag.Hobro IK vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Hillerød Fodbold præsterede 1 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hobro IKs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.