Hvidovre forsvarer plads i toppen i Hobro

Hobro IK tager imod Hvidovre IF på DS Arena i runde 16 den kommende fredag i Nordicbet Liga. Hobro IK er placeret som nummer 12 i tabellen med 9 point efter 15 kampe. Hvidovre IF ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 31 point ovenpå deres 15 opgør. 

Hobro IK har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til Hvidovre IF i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. 

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvidovre IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK vs Hvidovre IF.

  • Hobro IK har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hobro IK ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hobro IK har tabt i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Hobro IK har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe.
  • Hvidovre IF har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Hvidovre IF har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 17 af 19 kampe.

Form Hobro IK mod Hvidovre IF

Hobro IK fanget i stime af nederlag.

Resultaterne har været direkte elendige for Hobro IK i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Hobro IK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Jammerbugt FC, før Esbjerg fB satte sig igennem med 6-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nykøbing FC, der satte sig igennem med 3-1.

Hvidovre IF på fortsat vinderkurs.

Hobro IK ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Hvidovre IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Fredericia nedlagt 2-1, hvorpå Fremad Amager blev fejet til side med 4-1. Senest gik formen ud over Lyngby Boldklub, der blev slået med 1-0.

 

Hobro IK v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Hobro IK og Hvidovre IF senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på DS Arena. Bookmakerne har Hobro IK som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hobro IK 29% chance for at banke Hvidovre IF. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Hvidovre IF udbetaler 1.97 i gevinst på oddset for en sejr. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Hobro IK og Hvidovre IF bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Manden med målnæsen