Hobro IK mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Hobro IK og Hvidovre IF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Hobro IK’s stadionden kommende fredag.

Hvidovre IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 40 point sammen på deres første 20 kampe. Hobro IK er 22 point efter i stillingen med 20 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Hobro IK har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Hobro IK fandt kun vej til netmaskerne 12 gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1.2 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne syv indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.7 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fem clean sheets i disse kampe.

Hvidovre IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur nul gange.

Hobro IK er noteret for fem sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hvidovre IF kigger på 12 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fire nederlag i Nordicbet Liga. Hvidovre IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Hvidovre IF.

  • I de seneste 4 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Hobro IK har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Hobro IK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 5 kampe
  • Hobro IK scorede i deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 10 udekampe i træk Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF scorede i 33 af deres seneste 35 udekampe
  • I 13 af de seneste 15 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 15 kampe
  • Hvidovre IF scorede i 26 af deres seneste 28 kampe

Form Hobro IK mod Hvidovre IF

Hobro IK har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Vendsyssel FF med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Fremad Amager. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Nykøbing FC. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Hobro IK at opnå målet. Hobro IK vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Hobro IK’s stadion, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede tre ind og scorede selv ni.

Hvidovre IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Nykøbing FC, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 1-1 mod Hillerød Fodbold, hvorpå Sønderjyske blev besejret 2-1. Hvidovre IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Hvidovre IF vandt to sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 12 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem ni point.

Hobro IK vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Hobro IK mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 6-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. På trods af en 6-0 sejr til Hvidovre IF i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Hobro IK vandt fire kampe og Hvidovre IF vandt tre opgør.

Hvidovre IF scorede i deres seneste 7 opgør mod Hobro IK i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Hobro IK og Hvidovre IF. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Hobro IK mod Hvidovre IF Spiltips

Hobro IK vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Hobro IK præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Hobro IK’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Hvidovre IF snittede 2.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Hobro IKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.