Hobro IK mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK tager den kommende fredag imod Næstved BK i Nordicbet Liga på DS Arena.

Hobro IK sikrede sig sæsonens første sejr i første forsøg, da de åbnede Nordicbet Liga året med tre point.

Der er ingen, der kan lide at åbne en ny sæson med nederlag, men det var præcis, hvad Næstved BK gjorde, og de er på udkig efter at revanchere sig.

Hold godt øje med mål, når Næstved BK spiller kamp den kommende fredag, for begge hold var på tavlen utrolige 9 gange i træk i deres kampe.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Næstved BK kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 22 mål imod. Det giver et snit på 2.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur nul gange.

Næstved BK bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hobro IK i 17 af de seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 9 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Hobro IK’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Hobro IK’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Næstved BK i de seneste 15 kampe
  • I de seneste 8 Næstved BK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 8 af de seneste 9 kampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Næstved BK i de seneste 10 udekampe
  • Næstved BK var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Hobro IK mod Næstved BK

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod HB Køge, hvorefter de opnåede 0-0 mod Hillerød Fodbold. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod FC Fredericia. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hobro IK går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hobro IK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede ni mål ind.

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Sønderjyske Fodbold, før de sejrede 2-3 mod Hvidovre IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod FC Helsingør. I en sæson, hvor alt kører helt glat, kan Næstved BK måske overraske med en plads på podiet. Dog ser en placering i den øverste halvdel af Nordicbet Liga ud til at være det mest realistiske scenarie. Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Hobro IK vs Næstved BK – Seneste nyt

Hobro IK mod Næstved BK – indbyrdes historik

Hobro IK sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Næstved BK. Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Hobro IK og Næstved BK fandt sted i oktober 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Hobro IK vandt tre af deres foregående ti kampe mod Næstved BK, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hobro IK og Næstved BK blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ni opgør mellem Næstved BK og Hobro IK.

Hobro IK mod Næstved BK Spiltips

Laurs Skjellerup fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Hobro IK. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Frederik Emil Christensen i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Næstved BK.

Hobro IK høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Næstved BK sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Hobro IK har set seks af deres seneste 10 kampe i DS Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Næstved BKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Næstved BK snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.4mål pr. kamp i denne serie.