Hobro IK mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK har fordel af hjemmebane på DS Arena, når Næstved BK kommer forbi på søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

På en tredjeplads i tabellen har Næstved BK opnået 26 point på de første 14 afviklede runder. Hobro IK samlede 14 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 8 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Næstved BK har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Hobro IK er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hobro IK holdt buret rent i deres foregående 4 kampe.

Næstved BK har indtil videre præsteret 7 sejre og 5 uafgjorte samt 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Næstved BK.

Form Hobro IK mod Næstved BK

Hobro IK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Vejle Boldklub med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod F.C. København. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod FC Fredericia. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Hobro IK måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Hobro IK vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 7 ind.

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod HB Køge, før de sejrede 0-4 mod Hvidovre IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-3 nederlag mod FC Helsingør. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Næstved BK to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Hobro IK har opnået 7 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 2 kampe med en score på 4 mål for og 14 imod. Næstved BK scorede 14 mål og lukkede 13 ind i deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 3 sejre og 11 point.

Hobro IK vs Næstved BK – Seneste nyt

Hobro IK mod Næstved BK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Hobro IK går til kampen mod Næstved BK med en 3-2-3 statistik for deres seneste 8 møder. Det giver en sejrs-rate på 38%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 8 kampe mellem Hobro IK og Næstved BK.

Hobro IK mod Næstved BK Spiltips

Muamer Brajanac fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Hobro IK. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Mileta Rajovic i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Næstved BK.

Hobro IK vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt 6 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 1 af disse udekampe. Hobro IK præsterede 4 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på DS Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.13 mål, mens Næstved BK snittede 1.26 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hobro IKs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.