Hobro IK mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK agerer værter for Nykøbing FC når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på søndag på Hobro IK’s stadion.

Hobro IK er nummer 10 i tabellen med 19 point efter 19 kampe, mens Nykøbing FC rangerer som nummer 12 med 13 point efter 19 kampe.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Nykøbing FC har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Hobro IK er noteret for fire sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Nykøbing FC kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Nykøbing FC.

  • I de seneste 3 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Hobro IK har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Hobro IK har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 4 kampe
  • Hobro IK scorede i 6 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 40 af de seneste 42 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 20 af de seneste 22 udekampe
  • Nykøbing FC scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret

Form Hobro IK mod Nykøbing FC

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Hillerød Fodbold, før de sejrede 3-1 mod Vendsyssel FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Fremad Amager. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Hobro IK at opnå målet. Hobro IK præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

Nykøbing FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Næstved BK sluttede 1-1, hvorpå et 3-1 nederlag mod Hvidovre IF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Helsingør blev nedlagt med 3-0. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Nykøbing FC to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede fem mål.

Hobro IK tog otte point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet en sejre af sig efter syv mål scoret og ti indkasseret. Hobro IK scorede 14 mål og indkasserede selv 24 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til to sejre og syv point.

Hobro IK vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hobro IK på Hobro IK’s stadion.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hobro IK mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Hobro IK går til kampen mod Nykøbing FC med en 2-1-3 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Hobro IK scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga. I de seneste seks indbyrdes opgør mellem Hobro IK og Nykøbing FC fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Hobro IK mod Nykøbing FC Spiltips

Don Deedson Louicius har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Hobro IK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Nykøbing FC kigger til gengæld mod Luca Kjerrumgaard i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Nykøbing FC vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Nykøbing FC lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Hobro IK præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Hobro IK’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.18 mål, mens Nykøbing FC snittede 1.34 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.