Hobro IK mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK tager på fredag imod Vejle Boldklub i Nordicbet Liga på DS Arena.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 28 point for 12 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hobro IK ligger placeret som nummer 11 i Nordicbet Liga med 10 point oven på 12 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 6 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 6 gange.

Hobro IK er noteret for 2 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vejle Boldklub har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 12 kampe, hvori de noterede sig 9 sejre og 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Vejle Boldklub.

Form Hobro IK mod Vejle Boldklub

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Vejle Boldklub gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Fremad Amager, inden de senest spillede 0-0 mod SønderjyskE. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 5 og lukkede 9 mål ind.

Vejle Boldklub virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hobro IK, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Hvidovre IF, hvorpå FC Helsingør blev besejret 1-0. Vejle Boldklub vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 4 mål ind og scorede selv 12.

Hobro IK vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Hobro IK mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Vejle Boldklub synes at have et godt øje til Hobro IK, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.57 på Vejle Boldklub til at vinde igen.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Hobro IK og Vejle Boldklub fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Muamer Brajanac har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Hobro IK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Richard Sukuta-Pasu i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Vejle Boldklub vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Hobro IK. Begge scorede også i 5 af de seneste 10 udekampe for Vejle Boldklub.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hobro IKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Vejle Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.