Hobro IK mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Hobro IK lægger beslag på placeringen som nummer 2 i Nordicbet Liga med 35 point for deres første 29 kampe. Differencen til Vendsyssel FF er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 29 kampe.

Udover håneret og tre point har Vendsyssel FF også udsigt til at overhale Hobro IK i Nordicbet Liga stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende torsdag, men motivationen vil være i top.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Vendsyssel FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Vendsyssel FF.

Form Hobro IK mod Vendsyssel FF

Hobro IK inde i god stime.

Hobro IK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vendsyssel FF, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Fremad Amager, hvorpå Jammerbugt FC blev besejret 3-2.

Vendsyssel FF håber på frisk start.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Hobro IK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 4-1 over Jammerbugt FC, inden de senest spillede 2-2 mod Esbjerg fB.

Hobro IK v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Hobro IK formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i April 2022 og 3-0 i Februar 2022. Hobro IK møder Vendsyssel FF med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Hobro IK og Vendsyssel FF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Hobro IK og Vendsyssel FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på DS Arena.

Hobro IK mod Vendsyssel FF – Hold øje med…

Don Deedson Louicius har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Hobro IK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vendsyssel FF kigger til gengæld mod Tiemoko Konate i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.