Hobro IK mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF står overfor Hobro IK på mandag i et Nordicbet Liga møde på DS Arena.

Jagten på top seks for Hobro IK kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Vendsyssel FF på den kommende mandag, hvilket lover en spændende kamp.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Vendsyssel FF har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Hobro IK er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hobro IK lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Vendsyssel FF kigger på 11 sejre, samt ni uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hobro IK i 22 af de seneste 24 hjemmekampe
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i 21 af de seneste 23 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Vendsyssel FF har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • 7 af Vendsyssel FF’s seneste 9 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål

Form Hobro IK mod Vendsyssel FF

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Fredericia tabte de 1-2, Vendsyssel FF også viste sig for stærke i en 3-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hobro IK formåede at vinde 2-3 over AaB. Hobro IK var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig syv.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Sønderjyske Fodbold, før de sejrede 3-1 mod Hobro IK. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-4 nederlag mod Kolding IF. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv syv.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 15 kasser, som Hobro IK indtil videre har præsteret. De indkasserede også 19 selv. Vendsyssel FF er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne 18 mål på deres rejser, mens de indkasserede 16.

Hobro IK opnåede 13 point fra deres foregående 13 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 16 mål scoret og 22 indkasseret. Af deres seneste 13 kampe mod hold fra top seks sikrede Vendsyssel FF sig 14 point og tre sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede 16 gange.

Hobro IK vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hobro IK mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag. På trods af en 3-1 sejr til Vendsyssel FF i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Hobro IK vandt fire kampe og Vendsyssel FF vandt fire opgør.

Vendsyssel FF scorede i deres seneste 5 opgør mod Hobro IK i Nordicbet Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Vendsyssel FF og Hobro IK.

Hobro IK mod Vendsyssel FF Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Villads Rasmussen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vendsyssel FF sætter deres lid til, at Omar Jebali kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Hobro IK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hobro IK har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Vendsyssel FF et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.