Hobro IK vs HB Køge – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Hobro IK og HB Køge, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på DS Arenaden kommende fredag.

Hobro IK og HB Køge er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Nordicbet Liga duel?

Hobro IK har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Hobro IK har vundet ni sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hobro IK indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

HB Køge kigger på 11 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v HB Køge.

  • I 14 af de seneste 15 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 16 kampe
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Hobro IK scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod HB Køge i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 9 af de seneste 11 kampe
  • HB Køge scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • 5 af HB Køge’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • HB Køge har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe

Form Hobro IK mod HB Køge

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Fredericia sluttede 2-2, hvorpå et 1-2 nederlag mod Fremad Amager fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Nykøbing FC blev nedlagt med 1-2. Hobro IK præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede otte mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for HB Køge i øjeblikket. Mod Nykøbing FC satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 2-2 mod FC Fredericia. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Hillerød Fodbold. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt HB Køge to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 17 og scorede ni mål.

Hobro IK opnåede otte point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med otte mål scoret og 15 indkasseret. HB Køge vandt fire sejre i deres foregående 20 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 21 mål og lukkede 36 ind. Dette indbragte dem 16 point.

Hobro IK vs HB Køge – Seneste nyt

Hobro IK mod HB Køge – indbyrdes historik

Hobro IK har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod HB Køge. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Hobro IK går til kampen mod HB Køge med en 3-6-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Hobro IK og HB Køge fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Hobro IK mod HB Køge Spiltips

Hobro IK vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Hobro IK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af HB Køges seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hobro IK har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har HB Køge et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der var over 2.5 mål i otte af Hobro IKs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.7 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.