Hobro IK vs Hillerød Fodbold – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Hobro IK tager imod Hillerød Fodbold på DS Arena på mandag.

Hillerød Fodbold nyder udsigten fra toppen af tabellen med 34 point for 23 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hobro IK ligger placeret som nummer 2 i Nordicbet Liga med 26 point oven på 23 afviklede kampe.

Hillerød Fodbold er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster DS Arena Nordicbet Liga.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hillerød Fodbold kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Hobro IK har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hobro IK har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Hillerød Fodbold kigger på ti sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Hillerød Fodbold.

  • I de seneste 7 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Hobro IK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 8 kampe
  • Hobro IK har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Hillerød Fodbold scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 11 af de seneste 13 udekampe
  • I de seneste 5 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 3.5

Form Hobro IK mod Hillerød Fodbold

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hvidovre IF sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod FC Helsingør fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da HB Køge blev nedlagt med 1-3. Hobro IK vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede timål, men lukkede også fem ind.

Hillerød Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Næstved BK nedlagt 2-0, hvorpå HB Køge blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Fremad Amager, der blev slået med 1-0. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv ti.

Hobro IK opnåede otte point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og 15 indkasseret. Hillerød Fodbold vandt fire sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 14 mål og lukkede 26 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Hobro IK vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Hobro IK mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende mandag. Hobro IK vandt nul af deres foregående to kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Hobro IK og Hillerød Fodbold.

Hobro IK mod Hillerød Fodbold Spiltips

Hobro IK høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Hobro IK har set seks af deres seneste 10 kampe i DS Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.